FAQ

🚶‍♀️ Wat kan ik verwachten?
Je ontvangt een tasje met daarin kaarten. Op deze kaarten staat de route, leuke bijpassende weetjes en een leuke vraag voor elkaar. Daarnaast zitten er in het tasje snackjes en drankjes, deze drankjes kun jij zelf uitkiezen. Let wel op, de drankjes zijn niet koud wanneer het tasje wordt geleverd of wanneer je het ophaalt.

🚶🏼‍♀️ Wanneer kan ik het lopen?
Je kunt het altijd lopen, jij beslist wanneer. Wanneer je het tasje besteld zullen wij de eerst volgende ophaaldatum met je communiceren. Wij raden je wel aan om het overdag te lopen, zo kun je namelijk ook gebruiken maken van de leuke winkeltjes en barretjes onderweg.

🚶🏿‍♀️ Waar kan ik het krijgen?
Je kunt het krijgen in het Eindhoven, ophalen op donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst zullen wij de ophaal locatie met je delen per mail. Wij kunnen het uiteraard ook naar je opsturen tegen het PostNL pakkettarief (€6,95).

🚶 Is er ook een Engelse versie?
Zeer zeker, wij werken hier hard aan, op de homepage staat een aanmeld knop, dan ontvang jij een seintje wanneer we zover zijn!

🚶🏼‍♂️ Waarom max 3 personen?
Heb jij al ooit een kratje bier getild met 1 vinger ;)? Nee zonder gein, het tasje moet nog wel te tillen zijn. Je kunt nog een tasje extra bestellen of ons een mailtje sturen wanneer je met een grotere groep bent, dan maken we het passend.

🚶🏿‍♂️ Lopen jullie mee?
Ondanks dat wij heel graag wandelen en jullie enthousiast zouden willen maken over Eindhoven, is het niet realistisch om bij elk rondje aan te sluiten. Maar wij zullen zo nu en dan met onze Eindje-Lopen kamper te vinden zijn en jullie daar ontvangen. Houd hiervoor onze Instagram pagina in de gaten. 

🚶‍♀️ Waarom wijkt het start en eindpunt af?
Wij houden van een open eindje ;). We willen jullie laten afsluiten op een plek waar de mogelijkheid hebt voor een drankje en toilet. Geen zorgen het start en eindpunt ligt ongeveer 5 minuten lopen van elkaar verwijderd. 

🚶 Waar kan ik parkeren?
Geen zin om vele euro's af te rekenen bij parkeergarages? Dan hebben wij hier een aantal parkeersuggesties voor je.  
Wanneer je de Centrum-Stratum route gaat lopen raden wij je aan je auto te parkeren bij de High Tech Campus, TU/e terrein, voor €2 per uur. Gratis kan langs de kanaaldijk-Zuid, ongeveer 15 minuten lopen naar het station. 
Voor Strijp is er een goedkope parkeergarage aan de PSV-laan, achter het Philips Stadion voor €1,20 per uur of €6 per dag.