Ik ga een Eindje lopen en neem mee...

Lekker op pad in de stad! Zin in avontuur, een leuk gesprek en de stad ontdekken op een nieuwe manier? Dan is het iets voor jou om een Eindje te gaan lopen. Wij hebben de leukste plekjes voor je gebundeld en deze in een tour gegoten gecombineerd met leuke vragen en uitdagingen voor onderweg.

Maar wat zit er dan precies in dat gezellige gele tasje en wat zou je eventueel zelf nog mee kunnen nemen? Hieronder even alles voor je op een rij:

Kaart met uitleg
Hoe gaat het in zijn werk, wat staat je te wachten, wat kun je zelf nog meenemen en wat zijn de spelregels? Dit alles vind je terug op de introductiekaart die in je Eindje lopen tasje zit.

Route- en spelkaarten
Op een originele manier delen we de route met je het is een mooie mix van het ontstaan van de stad en het Eindhoven van nu. Daarnaast dagen we je graag uit om een leuk gesprek met elkaar aan te gaan. Dus ook aan leuke vragen en uitdagingen ontbreekt het niet op de kaarten

Snaaaaaaacks
Do we need to say more? Iedereen is toch fan van een lekker hapje… Dus mocht je Eindje lopen date tegenvallen, dan heb je altijd de snacks nog ;-)

Een lekker drankje
Of je nu graag een lokaal speciaal biertje meeneemt, een lekker sappie of toch meer van de wijn bent het is allemaal mogelijk. We zorgen er graag voor dat je niet droog staat…

Wat houdt je nog tegen? Ga het gewoon maar eens zelf ervaren!